Maatschappelijke betrokkenheid

Aannemersbedrijf Steggink neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met kennis- en adviescentrum Fundeon en opleidingsbedrijf SSB om studenten de kans te geven om zich verder te ontwikkelen als timmerman of metselaar. Met onze certificering als erkend leerbedrijf, en de daarbij horende leermeesters worden de metselaars en timmermannen in spe op een goede manier opgeleid.
Bij de inkoop van hout en papier producten wordt er gelet op het FSC keurmerk. Hierbij moet gezegd worden dat aannemersbedrijf Steggink geen officiele partner van FSC is, maar dat onze leveranciers dit wel zijn. Wij zijn van mening dat er op een verantwoorde manier met bosbeheer moet worden omgegaan om zo de natuur te beschermen en de lokale bevolking te helpen.
Naast maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft aannemersbedrijf Steggink ook een hoge betrokkenheid met sport in Twente. Er wordt onder andere gesponsord bij Hockey Club Twente, Tennisvereniging Timmersweide en voetbalverenigingen Hvv-Tubantia en Achilles ’12. Naast de sportieve betrokkenheid wordt ook de Nederlandse Hartstichting gesteund.

Aannemersbedrijf Steggink werkt samen met of is aangesloten bij:

Onze vaste samenwerkingspartners zijn:

Bureau Fons Nijland – www.fonsnijland.nl
Olde Kalter Hengelo – www.oldekalter-hgl.nl